Informace pro cvičence v odpoledních hodinách v tělocvičně školy na Habrovanské ulici.

autor: | Zář 16, 2024 | Provozní informace

Sportovci a sportovky,

odpolední provoz, pronájmy a nastavení přístupu zajišťují Městské služby Rousínov, jmenovitě správce sportovišť p. Mgr. Petr Chromý. Pro uzavření smlouvy a nastavení přístupu se tedy obracejte na něj.

Kontakty: sportovnihala@rousinov.cz, tel. 731 651 358.

Pro informaci uvádíme, že od 1. září 2024 je dohodnuto následující nastavení přístupu: pro vstup do budovy je nutno použít elektronický čip, který správce nastaví tak, aby vpustil cvičitele v rozmezí cca 10 minut před a po zahájení doby pronájmu. Podobně je to pro vstup do spojovacího krčku (prostor šaten). Zámky zůstávají po tuto dobu otevřeny pro příchod ostatních cvičenců. Poté se uzamknou, je to z důvodu bezpečnosti osob i pro ochranu uložených osobních věcí.

Dveře do tělocvičny (uvnitř budovy) se odpoledne nezamykají, kvůli např. použití toalet během cvičení apod.

Pokud se někdo z cvičenců přece jen opozdí a budou dveře již uzamčeny, pro tento případ jsou instalovány bezdrátové zvonky. V žádném případě se prosím nedomáhejte vstupu násilím, nezapírejte dveře klíny, kameny rohožkami atd. Dochází k jejich poškozování a postrádají svou prvotní funkci: uzavření a ochranu prostoru uvnitř!

Tato organizace je dohodou vedení školy, Městských služeb Rousínov a vedení města a prosíme, abyste jej respektovali. V opačném případě může být zamezen přístup na sportoviště, popř. může být vymáhána vzniklá škoda na majetku. Záleží nám na tom, aby bylo sportoviště využívané, a také aby vydrželo funkční a pěkné.

Děkujeme za pochopení za všechny, kteří se o to starají a kteří toto dodržují.

Mgr. Jiří Kyjovský v.r., ředitel školy

Zdeněk Šedý v.r., místostarosta města

Jan Brtník v.r., vedoucí MS

Rubriky Nedávné příspěvky Archiv